Hevederzár csere igény szerint!
Védekezzen hevederzárral a betörések ellen.

+36-70-237-74-71     +36-30-827-33-60

A Lakása védelmét bízza ránk!

Hevederzár csere: akkor beszélünk hevederzár cseréről, amikor valami oknál kifolyólag a meglévő hevederzár nem látja el funkcíóját. Hevederzár csere, hogy ön és ezáltal a lakása tökéletesen biztonságban legyen!

Hevederzár csere nem minden esetben jelenti azt, hogy az egész hevederzárat ki kell cserélni, van amikor elég csak a hevederzár belső hengerzárját kicserélni. Ha zár belső részét kell cserélni, célszerű egyből olyan hevederzár betétet kérni ami megóvja a különböző behatolási módszerektől.

Hevederzár csere: Ha komolyan veszi otthona biztonságát, nem hagyhatja figyelmen kívül a bejárati ajtó zárjának állapotát sem. Ha a zár elavult, elromlott, beletört a kulcs, vagy esetleg elveszítette azt, szakember segítségére lesz szüksége, aki elvégzi a hevederzár cserét, illetve az egyéb típusú zárak javítását.

A betörések száma sajnos a gazdasági válság következtében egyre nő, sokan ezt tartják a végső megoldásnak a pénz szerzésre. Ez ellen nem tehetünk mást, mint hogy megpróbálunk gondoskodni otthonunk biztonságáról.

Érdemes időnként meggyőződnünk róla, hogy a bejárati ajtó zárja megfelelően működik-e, ezért még időben hívjunk szakembert, ha kétségeink megülnek fel, ne várjuk meg a bajt, végeztessük el időben a hevederzár cserét!

Természetesen senki sem ad ki szívesen pénzt felújítási munkálatokra, hiszen úgy gondolja, ha az ajtó megfelelt így a korábbi években, miért ne felelne meg ezután is. Ha azonban megtörténik a legrosszabb, azaz betörnek a lakásunkba, az anyagi kár mellett nagy érzelmi megrázkódtatás is ér minket.

Szörnyű belegondolni, hogy valaki betolakodott az életünkbe, turkált a személyes tárgyaink között, kedves emlékektől fosztott meg. Ezt elkerülni sokkal egyszerűbb, mint utólag helyrehozni, amit egyáltalán helyre lehet. Érdemes ezért előre gondolkodnunk, és rendszeresen ellenőriztetnünk záraink állapotát, illetve, ha szükséges, elvégeztetnünk a hevederzár cserét.

Hevederzár csere ügyeiben hívja hevederzár specialistáinkat, akik gyors díjtalan kiszállással oldanak meg minden hevederzárral felmerülő problémákat!

+36-70-237-74-71     +36-30-827-33-60

Ha jelenleg nem engedhetjük meg magunknak, hogy lecseréljük a bejárati ajtót, olcsóbban is elláthatjuk a nyílászárót a megfelelő védelemmel. A hevederzár az egyik legkedvezőbb árú megoldás. A hevederzár csere egyszerű műveletnek tűnhet, de ne próbálkozzunk meg vele magunk, mindig hívjunk szakembert, ezen nem szabad spórolni, hiszen saját és családunk biztonságáról van szó.

Egy jó szakember szívesen ad tanácsot önnek azzal kapcsolatban, hogyan teheti még biztonságosabbá otthonát, milyen zár a legideálisabb. A hevederzárak között találunk megfelelőt tégla- vagy betonfal, illetve lakótelepi ajtók esetén is. Fa- és műanyag ajtókra egyaránt szereltethetünk hevederzárat, illetve, ha van már ilyenünk, de túl régi, a hevederzár csere mindkét esetben jó megoldás.

Választhatunk függőleges, vízszintes vagy fél hevedert is, utóbbi azokra a helyekre ideális, ahol a másik két típus nem férne el. A függőleges hevederzár záródási pontját alul a padlóban alakítják ki, felül pedig a kengyelben vagy a felső ajtótokban. A zár függőleges irányban fut végig az ajtó belső oldalán, kívülről csak a zárbetét látszódik.

A vízszintes heveder záródási pontjai a falban vagy a kengyelben kerülnek kialakításra a belső oldalon, kívülről szintén csak a zárbetét, illetve a takaró lemez látszódik. A megfelelő hevederzár kiválasztása a helyszíni adottságoktól, a fal anyagától és az ajtó méreteitől is függ, ebben a szakember segít. A hevederzár élettartamát többek közt a zárbetét határozza meg, így ha már rászánja magát a hevederzár cserére, érdemes egy modern és valóban megbízható zárbetétet választania hozzá.

A kihívott szakember a zárcsere előtt egy előzetes felmérést végez, hogy megállapíthassa, melyik megoldás lenne a legmegfelelőbb. Maga a hevederzár csere mindössze 1-2 órát vesz igénybe. A hevederzár cserét követően sem feledkezhetünk meg a zárak időnkénti karbantartásáról, hiszen csak így teremthetjük meg a maximális biztonságot.

Hevederzár csere

hevederzar csere hevederzar csere hevederzar csere

Heveder zárcsere

Hevederzár csere minőségi munkálatokkal, garanciával. Hevederzár csere hozzáértő szakértelemmel és szaktudással. Hívjon bizalommal és segítünk kiválasztani a legmegbízhatóbb hevederzár típust.

Heveder zár kapcsolat

Területünk: Budapest és környéke
Mobil 1: +36-70-237-74-71
Mobil 2: +36-30-827-33-60
Nyitva tartás: Éjjel- Nappal
E-mail: hevederzar1@index.hu